Regisztrálj

Az első feladatod, hogy regisztrálj a rendszerünkbe. Itt ügyelj arra, hogy az xbox-os gamer tag-odat pontosan add meg, mert a játékban ez alapján fogunk beazonosítani.

Nevezés versenyekre

Az online-, és a köridő bajnokságok esetén is minden egyes versenyre kötelező nevezni!

A nevezést belépést követően az adott versenybe kell lépni, és ott autó választás után a "Nevezek" gombra nyomni.

Az adott versenyhez két módon lehet eljutni. A nyitóoldalon az "Aktuális versenyek" cím alatt mindig azok a versenyek vannak felsorolva, amik éppen következnek, vagy köridő bajnokság esetén, amik éppen tartanak.
A másik módszer, hogy saját magad keresed meg a kívánt versenyt a következő képpen. A "Versenyek" főmenüből kiválasztod a megfelelő verseny fajtát, belépsz a bajnokságba, majd az adott versenybe.

Ha sikerült nevezned, akkor a verseny leírásban megadott idő előtt 10-15 percel már legyél online. A lobby vezetőt vedd fel a barát listádra, mert ő fog behívni a lobby-ba

FONTOS, hogy ügyelj az autód megfelelő tuningjára, és a kötelező matricákra (ezeket is az adott verseny kiírásában találod).

Professional, és Semi-pro liga

Nem vagyunk egyformák. Van akinek több ideje van gyakorolni, van akinek kevesebb. Van aki ügyesebb, van aki kevésbé.

Hogy mindenkinek izgalmas legyen a bajnokság két ligát hoztunk létre. Minden új versenyző a Semi-pro ligában kezdi, és ha több kihívásra vágyik, akkor a staff tagoktól igényelheti a Professional rangot. Ezek után a staff tagok az addigi eredmények alapján eldöntik, hogy a kérvényező megkaphatja-e a rangot

Rangot csak bajnokság megkezdése előtt lehet váltani!

Rajtszámok

Csak a rajtszám alapja kötött. A beleírt számok mérete és stílusa szabadon megválasztható, egyedül a színének kell feketének lennie.

Ezen kívül a rajtszám fejlécének jelentése van:

  • Fehér: Semi-pro versenyző
  • Fekete: Profi versenyző
  • Ezüst: Semi-pro bajnok (legalább egy bajnokságot nyert semi-pro ligában)
  • Arany: Profi bajnok (legalább egy bajnokságot nyert profi ligában)

Mivel még új vagy köztünk, azért 000 a rajtszámod fehér fejléccel. Amennyiben sikeresen teljesítettél 8 futamot, úgy Te is igényelhetsz saját rajtszámot.

A rajtszámok alapjait letöltheted a játékban matricaként "frt" description-nal. Ha így nem találod, akkor próbáld "DracoXT" creator-ral. Videós segítség itt: LINK

Olvasd el a szabályzatot!

Versenyzés előtt mindenképp olvasd el a szabályzatot, hogy ne hozd magadat, vagy másokat kellemetlen helyzetbe.

Szabályzat