A Forza Racing Team weboldalt (http:// http://www.forzaracingteam.hu, a továbbiakban: Weboldal) a tulajdonos (a továbbiakban: Üzemeltető) működteti.

A Weboldal használatával az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadod. Szívesen adunk felvilágosítást az alábbiakban leírt technikai vagy jogi fogalmak jobb megértéséhez.

Az oldalon történő regisztráció során az adatszolgáltatás önkéntes!

Az Üzemeltető a kezelt személyes adatokat az érintett kifejezett, írásbeli beleegyezése nélkül harmadik személyeknek nem adja át.

A Weboldal egyes részeinek letöltésekor automatikusan kisméretű, bizonyos esetben az személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyezünk el a számítógépeden ('cookie'). Ennek megtörténtéről az Üzemeltetőtől nem kapsz további értesítést. Az adatfájlok a Weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásaid alkalmával a korábbi adatfájlok az Üzemeltetőhöz kerülnek. Az adatfájlokkal kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhatod, ennek pontos módjáról böngésződ útmutatója igazít el.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

A Weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában az Üzemeltető szellemi alkotása.

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, beszámolók) felhasználni kizárólag az Üzemeltető írásos engedélyével lehetséges!

A forzaracingteam.hu domain az Üzemeltető javára bejegyzett domain név. Ezen nevek használata a Weboldal nevére történő hivatkozás kivételével csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A Weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből erdő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

A Weboldalon található külső hivatkozások (*LINK) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

*LINK - angol szó, jelentése kapcsolat, összeköttetés, láncszem. Tartalmakat kötnek össze vele, tehát amire rákattintva más tartalom jelenik meg, az egy link. Általában más színnel, vagy/és aláhúzással jelölik a linkeket.

© Forza Racing Team