Festő verseny

Most maradandót alkothatsz! Minden bajnokságban és quick race-ben beküldheted a versenyen részt vett autód festését, hogy szavazással eldöntsük, a Te remekműved-e a bajnokság festése.

HOGYAN SZEDD KI A JÁTÉKBÓL A FESTÉSED?

Készíts fotót az autódról a játékban, és oszd meg. Ez után látogass el a http://forzamotorsport.net/ oldalra, lépj be a microsoft regisztrációddal, majd a Community/Gallery menüből töltsd le a fotót.

Ha meg van a kép az autódról, akkor nincs más dolgod, csak az adott bajnokságba belépni az oldalunkon, és a "Festés beküldése" ablakban feltölteni a remekművedet.

Festést az adott bajnokság megjelenésétől kezdve, a verseny napja éjfélig küldhetsz be. Ne feledd, ha beküldted a festést, utána azzal kell a versenyen is részt venned! Szavazat egyenlőségkor az első leadott szavazat dönt.

FONTOS! Kizárólag általad készített, az adott versenyen részt vett, és az OVÁSZ-ban leírt szabályoknak megfelelt festést fogadunk el! 
A szavazás a bajnokság utolsó versenyének másnapján kezdődik, és 3 napon keresztül tart.

 

EGYEDI RAJTSZÁM

Amennyiben Te nyertél a szavazáson, úgy egyedi rajtszámmal ajándékozunk meg (a rajtsszámokról bővebben az OVÁSZ-ban olvashatsz).

Mindaddig Tied ez a különleges rajtszám, míg egy másik művész le nem taszít a trónról.

KEZD IS EL A PINGÁLÁST, ÉS SZÁLLJ HARCBA A KÜLÖNLEGES RAJTSZÁMÉRT!

 

Nézz meg néhány beküldött művet: http://www.forzaracingteam.hu/festes-verseny/#festesek

2017.06.01.

Vissza