Rajtszámok

A rajtszám a versenyző egyik legfontosabb azonosítója

Ez a szám a versenyző sajátja, ami egyedi, és örök. Sokan valami rá jellemző számot választanak (születésnap, házassági évfordul, kedvenc szám... stb.), ezért mindig is közel fog állni hozzájuk, és büszkén is viselik. Mások viszont véletlenszerűen választanak, de előbb, vagy utóbb ezek a versenyzők is megszeretik a rajtszámukat. :-)

Rajtszám igénylése

A rajtszám igénylésének feltétele, hogy legalább 8 futamon részt vegyél. Ez a futam lehet online-, vagy köridő futam.

Amennyiben túl vagy a 8 futamon, úgy igényelhetsz saját rajtszámot!
Jól fontold meg, hogy melyik számot szeretnéd, mert ez a szám végig fog kísérni FRT-hás karriered során!

Ha megvan a választott számod, akkor ellenőrizd le, hogy nem-e foglalt. Nagyon sok regisztrált tagunk van, így nagy az esély (főleg az egy-, és két számjegyűeknél), hogy valaki már lecsapott erre a számra. Ezt a taglista menüpontban nézheted meg, célszerű keresőbe (ctrl+F) beütni a számot, így nem kell neked böngészni a sorok között.

Ezek után nincs más dolgod, mint az egyik STAFF tagnak írni vagy szólni személyesen, hogy állítsa be az FRT rendszerében.

Rajtszám alapok

Ezek az alapok a versenyző teljesítményéről árulkodnak. Több féle alapot hoztunk létre, melyek egy része kötelező, a többi választható attól függően, hogy miyen eredményt értél el.

Vegyük sorba, hogy milyen alapok is vannak.

Semi-pro rajtszám alap
Fehér fejléc, fekete felirattal. Mindenki aki ebben a versenyzői kategóriában szerepel az FRT-nál, ezt az alapot használhatja. Ha még új vagy, és nincs rajtszámod (vagy eddig még nem igényeltél) három darab nullát kell rajtszámként beírnod. Ez egy kötelező rajtszám alap, így ha nem vagy jogosult másik alap használatára, ezt kell viselned online versenyen.

Professional rajtszám alap
Fekete fejléc, fehér felirattal. Ha már bekerültél a profi versenyzők közé, akkor már ilyen alapot kell használnod. Ez is egy kötelező rajtszám alap.

Semi-pro bajnoki rajtszám alap
Ezüst fejléc, fekete felirattal. Ha semi-pro-s vagy, és legalább egy bajnokságot megnyertek a semi-pro ligában, akkor felteheted ezt a választható alapot.
 

"Úton a bajnoki cím felé" rajtszám alap
Fekete fejléc, fehér felirattal, és valami már csillog. Ehhez az alaphoz nyerned kell legalább egy futamot profi ligában, és szerezni kell mellé még egy pole pozíciót is. Ha már ezeket teljesítetted, akkor jó úton jársz ahhoz, hogy egyszer bajnok legyél!

Professional bajnoki rajtszám alap
Arany fejléc, fekete felirattal. Ez az a rajtszám, amire a legtöbben vágynak. Amennyiben profi ligában nyertél bajnokságot, ezzel a rajtszámmal feszíthetsz a versenyeken!

Festőverseny nyertese rajtszám alap
Kék fejléc, fehér felirattal. Ez egy vándor rajtszám alap, amit egyszerre csak egy ember használhat. Professional-, és semi-pro ligában is használható.
Mindig az előző festőverseny nyertes kiváltsága, ezen rajtszám használata. Az adott verseny kiírása tartalmazza, hogy azokon a futamokon ki birtokolja.

És nekem kell megszerkeszteni a rajtszámot?

Természetesen nem. :-)
A rajtszámok alapjait letöltheted a játékban matricaként "frt" description-nal. Ha így nem találod, akkor próbáld "DracoXT" creator-ral.

Akkor most melyiket is használhatom?

Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor keresd ki magad a Taglistában, és ott megláthatod, melyik a Te rajtszám alapod.

2017.04.25.

Vissza